Majka'dan Merhaba!



Anne olduktan sonra her anne gibi bende de bitmeyecek bir öğrenme süreci başladı. Herşey deneme yanılma. Ar-ge yeteneğim arttı :)

Bütün öğrendiklerimi paylaşırken diğer annelerin en azından bilindik hatalara düşmemeleri, elimizin değebileceği konularda yönlendirilebileceği bir mecra arayışına girdim.

Ticarete dökmeden, tamamen gönüllü olarak hayalini kurup gerçekleştirdiğim ve bana destek olan herkesin gönlünü ortaya koyduğu bir proje oldu Majka Magazine!

Hiç bir annenin profesyonel olamayacağını, nam-ı diğer "kitap anneliği"nden daha çok içgüdüsel tavrı destekleyen bir dergi Majka.

Sanatı, tasarımı, eğitimi, seyahati, stili, çocuğu ve özellikle anneyi/anneliği ele alan bağımsız minimalist bir dergi.

Takip edilesi, araştırılası yaratıcı insanlar, yemek tarifleri, günlük hayattan sahneler ve iyi kelimelerle yazılmış “yazılar” ile buluşturuyor sizi.

Pomak dilinde “anne” anlamına gelen Majka (mayka) yol gösterici ve yol arkadaşı olacak.

Majka sayesinde takip edebileceğiniz kişi ve kuruluşlardan fikirler edinebilir, yaratıcılığınızı geliştirebilir, çocuğunuzla zamanınızı nasıl daha iyi değerlendirebileceğinize karar verebilirsiniz.
 


Sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin ki daha iyi olalım.
Hep birlikte daha güçlü olalım.


Bana inanan güvenen, benimle olan herkese sonsuz teşekkürlerimle! İyi bir şey yapıyoruz. Bu motivasyonumuz hiç bozulmasın!  

www.majka.online
https://www.instagram.com/happydreamco/
https://www.facebook.com/majkamag/
https://twitter.com/majkamag
https://www.linkedin.com/company/majka-magazine








Yorumlar